Kattoremontit

ONKO KATTOREMONTTI AJANKOHTAINEN?

Onko aika korjata vanha katto, vaihtaa se uuteen tai rakentaa katto aivan uuteen taloon?
Katto suojaa rakennusta ja on siksi yksi tärkeimmistä rakennuksen osista.Teemme kattoremontit huolellisesti ja ammattitaidolla on kyseessä sitten koko katon uusiminen tai esimerkiksi peltikaton tai huopakaton asennus.

 

Mitä kattoremontissa tulisi ottaa huomioon?

Vesikatteen käyttöikä on yleensä pitkä, joten kattoremontin tarve kannattaa miettiä tarkkaan. Monesti katon huolto auttaa korjaamaan pienet virheet. Kun katteen käyttöikä on tullut päätepisteeseen tai katteen asennuksessa on virheitä, kannattaa kattoremontti teettää nopeasti, jotta vältytään mahdollisilta lisävaurioilta.

 

Kun valitaan kattomateriaali, kannattaa miettiä mikä on itselle tärkeää: katon kestävyys, helppo huollettavuus vai tietty ulkonäkö? Peltikatto on helppo pitää puhtaana, mutta tiilikaton läpi ei taas sateen ropina juuri kuulu. Katon kaltevuus vaikuttaa myös valittavaan kattomateriaaliin, sillä kovin loivilta katoilta ei välttämättä lumi ja vesi poistu yhtä nopeasti kaikilta materiaaleilta. Kaavamääräykset voivat myös rajoittaa katon materiaalin ja värin valintaa, joten niistä on hyvä ottaa selvää oman kunnan rakennusasioita hoitavalta taholta.

Myös materiaalin paino tulee ottaa huomioon, kun suunnitellaan katon uusimista, sillä esimerkiksi tiilikatto painaa enemmän kuin peltikatto.

Kattoremontti on yksi talon suurimmista remonteista. Teemme kattoremontit Loppi, Hyvinkää ja Riihimäki -alueilla

Kattoremontissa on paljon työvaiheita, jotka vaativat erikoisosaamista. Kattoremontin hintaan vaikuttaa moni tekijä: valittu materiaali, katon pinta-ala ja sen kautta tarvittavat työtunnit sekä rakennuksen mahdolliset erityispiirteet. Erityisesti katon läpiviennit ja taitekohdat on tehtävä huolella. Kattoremontti on yksi rakennuksen isoimmista kustannuksista, ja me Lopen rakennuspalvelussa teemme sen huolella ja vankalla ammattitaidolla.

Kattoremontista saa myös kotitalousvähennyksen työn osuudesta.

Teemme kattoremontit, kattojen asennukset ja rakennamme uudet katot Lopen, Riihimäen ja Hyvinkään alueilla.

Kysy tarjousta sähköpostilla tai täytä yhteydenottolomake.

Muistilista kattoremonttiin:

  • Tarkista tarvitsetko katon uusimisen vai riittäisikö huolto
  • Tarkista vaikuttavatko kaavamääräykset katteen materiaaliin tai väriin
  • Valitse kate. Voit pyytää apua meiltä myös katteen valinnassa
  • Selvitä katteen pinta-ala tai pyydä meitä paikanpäälle arvioimaan katon koko
  • Sovitaan kattoremontin ajankohta
  • Hyväksytyn tarjouksen jälkeen aloitamme työt ja teemme kattoremontin sovitussa ajassa