Remontit ja rakennuspalvelut


Kun edessä on remontti tai rakennusprojekti

Lopen Rakennuspalvelulla on yli 20 vuoden kokemus erilaisesta remonteista ja rakennusprojekteista pääasiassa Riihimäki – Hyvinkää – Loppi alueella. Teemme ammattitaidolla uudisrakentamisen, kattoremontit, keittiöremontit, kylpyhuone- ja saunaremontit, mökin rakennukset, mökin laajennukset sekä muut rakennustyöt. On kyseessä sitten pienempi tai isompi remontti, voit kääntyä puoleemme. Meille kaikenkokoiset remontit ovat yhtä tärkeäitä. Teemme lattiaremontteja, laminaatin asennuksia, ulkoverhousremontteja, ikkunaremontteja tai ihan koko huoneistoremontteja.

Meille on tärkeää, että työ on laadukkaasti ja ammattitaidolla tehty, projekti suoritetaan aikataulussa, ja että asiakas on koko ajan tietoinen missä mennään.

Kun suunnittelet mitä tahansa remonttia, ota huomioon nämä asiat:

  • Mieti mitä haluat remontoida ja miten.
  • Mieti remontin budjetti. Paljonko olet valmis satsaamaan?
  • Mieti pystytkö itse osallistuman remonttiin vai viekö se liikaa voimavaroja? Tai osaatko tarvittavia taitoja riittävästi, jotta remontin laatu olisi riittävä? Monesti ammattimiehen palkkaaminen onkin silkkaa säästöä.
  • Käytä ammattilaista remontin suunnitteluun. Remontin suunnittelu ei vie ammattilaiselta paljoa aikaa, mutta voi säästää loppulaskussa pitkän pennin.
  • Jos asut osakehuoneistossa, ole yhteydessä isännöitsijään ja selvitä millaisia lupia tarvitset mihinkin remonttiin.

 Lopen Rakennuspalvelulta onnistuu remontti kuin remontti. Kuvassa tehdään lattiaremonttia. Remontti on valmis ja uusi lattia odottaa käyttäjiään.

Ota yhteyttä, kun remontti on suunnitteilla

Lopen Rakennuspalvelu tekee huolella ja ammattitaidolla niin isommat kuin pienemmätkin remontit. Ota rohkeasti yhteyttä, kun suunnittelet remonttia. Meiltä saat ammattitaitoista apua ja näkökulmia jo suunnitteluun, jolloin remontin lopputulos on mahdollisimman hyvä. 
Ota yhteyttä jo tänään ja pyydä tarjousta!

Rakennusalan ammattilainenkaan ei tee kaikkea itse, vaan käyttää tarvittaessa kunkin erikoisalan ammattilaisia. Lopen Rakennuspalvelulla on hyvät ja luotettavat verkostot ja yhteistyökumppanit esimerkiksi sähkö- ja putkitöihin.

Kaikki remontit Loppi, Hyvinkää, Riihimäki -alueilla.

Kysy rohkeasti tarjousta, kun haluat tehdä kodistasi unelmiesi mukaisen.

Lähetä sähköpostia tai täytä yhteydenottolomake.


Ullakkoremontti Lopella

Remontin kohteena oli omakotitalon kylmä ullakkotila, joka haluttiin muuttaa lämpimäksi asuintilaksi.


Suosituksia

 Yhteistyö Lopen Rakennuspalvelun kanssa oli mutkatonta ja ammattimaista projektin alusta loppuun asti. Arvostimme suuresti saamaamme yksityiskohtaista tarjousta, joka antoi kattavan ja selkeän kuvan projektista kokonaisuutena, sen budjetista ja tarkasta aikataulusta, mikä helpotti hankkeen suunnittelua ja valmistautumista meidän osaltamme. Kommunikaatio remontin aikana oli kattavaa ja selkeää, sovitut aikataulut pitivät ja työnlaatu oli erinomainen. Remontin jälki ja tulos ylittivät kaikki odotuksemme! Lopen Rakennuspavelu on luotettava ja ammattitaitoinen rakennusliike, jota suosittelemme lämpimästi vastaaviin rakennustöihin.

Ullakkoremontti | Kukka-Maria Kovsky, Loppi

Lopen Rakennuspalvelu teki omakotitalomme kahteen huoneeseen lattiaremontin. Saimme erittäin asiantuntevaa palvelua miettiessämme sopivaa lattiapäällystettä, jonka avulla saimme valinnan tehtyä. Molempien huoneiden lattiat oli tehty erittäin siististi ja huolellisesti. Lisäki koko remontin ajan oli huolehdittu hyvin siitä, että remonttipölyä ei kulkeudu muualle asuntoon. Remontti valmistui ajallaan ja olimme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen.”

Terhi Laakso, Sajaniemi