Remontit ja rakennuspalvelut

Kun edessä on remontti tai rakennusprojekti

Lopen Rakennuspalvelulla on yli 20 vuoden kokemus erilaisesta remonteista ja rakennusprojekteista pääasiassa Riihimäki – Hyvinkää – Loppi alueella. Teemme ammattitaidolla uudisrakentamisen, kattoremontit, keittiöremontit, kylpyhuone- ja saunaremontit, mökin rakennukset, mökin laajennukset sekä muut rakennustyöt. On kyseessä sitten pienempi tai isompi remontti, voit kääntyä puoleemme. Meille kaikenkokoiset remontit ovat yhtä tärkeäitä. Teemme lattiaremontteja, laminaatin asennuksia, ulkoverhousremontteja, ikkunaremontteja tai ihan koko huoneistoremontteja.

Meille on tärkeää, että työ on laadukkaasti ja ammattitaidolla tehty, projekti suoritetaan aikataulussa, ja että asiakas on koko ajan tietoinen missä mennään.

Kun suunnittelet mitä tahansa remonttia, ota huomioon nämä asiat:

 

  • Mieti mitä haluat remontoida ja miten.
  • Mieti remontin budjetti. Paljonko olet valmis satsaamaan?
  • Mieti pystytkö itse osallistuman remonttiin vai viekö se liikaa voimavaroja? Tai osaatko tarvittavia taitoja riittävästi, jotta remontin laatu olisi riittävä? Monesti ammattimiehen palkkaaminen onkin silkkaa säästöä.
  • Käytä ammattilaista remontin suunnitteluun. Remontin suunnittelu ei vie ammattilaiselta paljoa aikaa, mutta voi säästää loppulaskussa pitkän pennin.
  • Jos asut osakehuoneistossa, ole yhteydessä isännöitsijään ja selvitä millaisia lupia tarvitset mihinkin remonttiin.

 

Rakennusalan ammattilainenkaan ei tee kaikkea itse, vaan käyttää tarvittaessa kunkin erikoisalan ammattilaisia. Lopen Rakennuspalvelulla on hyvät verkostot ja yhteistyökumppanit esimerkiksi sähkö- ja putkitöihin.

Kaikki remontit Loppi, Hyvinkää, Riihimäki -alueilla.

Kysy rohkeasti tarjousta, kun haluat tehdä kodistasi unelmiesi mukaisen.

Lähetä sähköpostia tai täytä yhteydenottolomake.

 

 

Lopen Rakennuspalvelu teki omakotitalomme kahteen huoneeseen lattiaremontin. Saimme erittäin asiantuntevaa palvelua miettiessämme sopivaa lattiapäällystettä, jonka avulla saimme valinnan tehtyä. Molempien huoneiden lattiat oli tehty erittäin siististi ja huolellisesti. Lisäki koko remontin ajan oli huolehdittu hyvin siitä, että remonttipölyä ei kulkeudu muualle asuntoon. Remontti valmistui ajallaan ja olimme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen.”

Terhi Laakso, Sajaniemi