Keittiöremontit

Keittiöremontti suunnitteilla? 

Keittiö on kodin sydän ja näin usein hyvin tärkeä paikka. Keittiön halutaan yleensä olevan sekä toimiva että viihtyisä, sillä siellä vietetään paljon aikaa usein koko perheen kanssa. Koska keittiössä on vesipisteitä ja useita kodinkoneita, on huolellinen ja ammattitaitoinen asennus tärkeää. Keittiöremontti on yksi kallemmista remonttikohteista, joten se kannattaa suunnitella erityisen huolellisesti.

Usein keittiötä voi uudistaa jo pelkästään kaappien ovien ja työtasojen vaihdolla. Näin on mahdollista saada uusi ilme kohtuulliseen hintaan. Jos kuitenkin kaapistot ovat jo aikansa eläneet tai keittiön toimivuus ei ole hyvä, on aika remontoida koko keittiö.

Keittiöremontilla saa kodin ilmeen uudistettua täysin. Kuvassa virtaviivainen ja pelkistetty keittö, jossa alakaapit punaiset ja yläkaapit valkoiset. Uusi keittiö tekee kodista viihtyisämmän ja nostaa myös asunnon arvoa. Uudista keittiösi ja kysy tarjous keittiöremontista. Haaveena keittiöremontti? Teemme keittiöremontit Hyvinkään, Riihimäen ja Lopen alueella.  Keittiöremontti on iso investointi. Teetä remontti osaavalla ja luotettavalla ammattilaisella. Alueemme on Loppi-Riihimäki-Hyvinkää.
Millainen olisi sinun unelmiesi keittiö? Ota askel kohti uutta keittiötä ja pyydä tarjous keittiöremontista. 

Keittiöremontin suunnittelu tulee tehdä huolella

Keittiöremontti kannattaa aloittaa huolellisesta suunnittelusta: miten astioiden käsittely ja ruuanlaitto sujuisivat mahdollisimman hyvin ja luontevasti. Missä sijaitsevat hella ja jääkaappi ja missä tarvitaan eniten laskupinta-alaa tai työtilaa. Ainakin lieden molemmin puolin on hyvä olla riittävästi laskutilaa eikä jääkappia tai pakastinta tule sijoittaa uunin tai astianpesukoneen viereen. Entä millaisen tiskialtaan tarvitset? Jos tiskaat paljon käsin, tarvitset ison tiskialtaan tai kaksi allasta.  Vesipisteet on helpoin pitää vanhoilla paikoillaan, mutta mikäli niitä halutaan siirtää, tulee tarkistaa, onko tämä mahdollista ja varata siihen budjettia.

Mitä keittiöremontissa tulee huomioida?

Keittiön ulkonäkö on tietysti yksi tärkeimmistä asioista. Koska keittiö on yksi kodin kalleimmista remonttikohteista, ei sen ulkonäköä vaihdella turhan usein. Jos haluat nauttia keittiöstäsi useita vuosia eteenpäin, valitse yleisilmeeltään mahdollisimman ajaton ja klassinen keittiö ja mausta sitä pienellä helpommin vaihdettavilla trendikkäillä elementeillä. Keittiösuunnitelman voi tehdä myös yhdessä keittiövalmistajan kanssa, jolloin suunnitelmasta saa hyvät 3D-piirrustukset. Näiden avulla meidän on helppo toteuttaa suunnitelma juuri oikein ja virheettömästi.

Koska keittiöremontissa vanha keittiö puretaan ja uusi rakennetaan sen jälkeen, kannattaa remontin ajankohtaa miettiä tarkkaan, varsinkin jos asuu remontin ajan asunnossa. Aikataulu on hyvä sopia, jotta on tiedossa, kuinka kauan on pystyttävä toimimaan ilman keittiötä.

Keittiöremontin hintaan vaikuttaa tietysti keittiön koko ja kalusteiden määrä sekä se, kuinka paljon muutostöitä uusi keittiö vaatii. Myös sähkötöihin pitää varautua. Mitä tarkempi suunnitelma on, sen helpompi on antaa mahdollisimman tarkka hinta-arvio remontista.

Kun haluat, että  keittiöremonttisi tehdään ammattitaidolla ja, että se valmistuu ajallaan

Lopen rakennuspalvelu toteuttaa keittiöremontit vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Olemme pitäneet kiinni aikatauluista ja saaneet hyvää palautetta keittiöremontin lopputuloksista.

Teemme niin pienempiä kuin isompiakin keittiöremontteja alusta loppuun Hämeessä: Loppi, Riihimäki ja Hyvinkää.

Kysy tarjous keittiöremontista sähköpostilla tai täyttämällä yhteydenottolomake!