Uudisrakentaminen

Lopen Rakennuspalvelulla on pitkä kokemus uudisrakentamisesta

Lopen Rakennuspalvelulta löytyy pitkä kokemus kaikenlaisesta uudisrakentamisesta. On kyseessä sitten talon rakentaminen tai autokatoksen rakentaminen. Avaimet käteen -talo vapauttaa sinut monesta talon rakentamiseen liittyvästä stressistä ja pääset nauttimaan uudesta kodista ilman valvottuja öitä rakennuksella. Lopen Rakennuspalvelu hoitaa sekä omakotitalon perustukset että talon rakentamisen.

Talon rakentaminen on iso ja pitkä projekti, mutta luotettavien ammattimiesten avulla projekti saatetaan kunnialla loppuun. Lopen Rakennuspalvelun Esko Voivala toimii myös vastaavana työnjohtajana.

 

Kun haaveena on talon rakentaminen

Kun aletaan suunnittelemaan uutta omakotitalo, kannattaa pohtia haluaako rakentaa talon pitkästä tavarasta vai hankkiiko valmiin talopaketin. Tässä kohti on hyvä myös pohtia, kuinka paljon haluaa itse olla mukana projektissa. Yleensä ajatellaan, että pitkästä tavarasta tekemällä säästää paljon, mutta säästö perustuu osaksi arvioon, että omistaja on itse rakentamassa mukana. On hyvä miettiä riittääkö voimavarat normaalin työn ja arjen lisäksi talon rakentamiseen. Tässäkin, kuten yleensä rakentamisessa ja remontoinnissa, avainasemassa on suunnittelu. Kun suunnittelun tekee huolellisesti, on mahdollista välttää epämieluisia karikoita projektin aikana. Yllätyksiä tulee kuitenkin aina, joten budjettiin kannattaa jättää 10% vara.

Sopimukset tulisi aina tehdä kirjallisesti, esimerkiksi sähköpostin välityksellä. Tällöin vältytään mahdollisilta myöhemmiltä riidoilta tai epäselvyyksiltä vastuuasioissa. Luotettavat ja ammattitaitoiset vastuuhenkilöt ovat avainasemassa talonrakennusprojektissa. Koska omakotitalon rakentaminen on usein koko elämän kallein sekä vaativin urakka, on tärkeää, että lopputulos on laadukas ja ammattitaidolla toteutettu.

 

Kysy rohkeasti tarjousta Lopen Rakennuspalvelusta sähköpostilla tai täyttämällä yhteydenottolomake.